Ontdek de familie Verduyn

Daniel en Rita Verduyn

Daniël en Rita Verduyn

Daniel en Rita Verduyn namen in 1991 het bedrijf over van vader Gabriël Verduyn en hebben het sindsdien omgevormd tot een internationale speler in de wereld van de industriegroenten, versmarkt, landbouw en food service. Daniel Verduyn gooit al zijn kennis van zowel teelt als industriële verwerking in de weegschaal, terwijl Rita de hele administratieve flow nauwgezet opvolgt.

danielverduyn@verduyn.be
ritadoom@verduyn.be

Alexander Verduyn

Alexander Verduyn is letterlijk opgegroeid - of opgekweekt - tussen de machines van het ouderlijk bedrijf. Hij doorliep alle productieafdelingen en stuwde de verkoopafdeling naar successen op Europese schaal. Sinds geruime tijd neemt hij de operationele leiding van de productiesite te Kortemark voor zijn rekening en sinds 2016 is hij CEO van de groep Verduyn.

alexander@verduyn.be

Valerie Verduyn

Na een eerste werkervaring in immobiliën vervoegde dochter Valerie Verduyn in 2011 het bedrijf om de personeelsadministratie voor haar rekening te nemen. Zij is op vandaag samen met haar moeder Rita verantwoordelijk voor het financieel beheer van de groep Verduyn. Moeder en dochter bundelen hun kennis uit hun beroepsverleden optimaal ten faveure van het familiebedrijf.

valerie@verduyn.be

Nicolas Verduyn

Als landbouwondernemer is Nicolas Verduyn binnen de groep verantwoordelijk voor het eigen teeltbedrijf Agricolas dat in 2013 werd opgericht en inmiddels uitgroeide tot een vooraanstaande en moderne producent van o.a. verse kolen en broccoli. Agricolas timmert met succes aan de weg in België en Noord-Frankrijk, en groeit zelf ook als… kool!

nicolasverduyn@verduyn.be

Contacteer ons nu en ontdek onze passie voor kwaliteitsgroenten!

info@verduyn.be | +32 51 57 00 56
info@verduyn.fr | +33 3 21 73 14 14